Rensa så det blir lättare att andas

18 augusti 2008 11:36 | Allmänt | 2 kommentarer

Viggo är så stor nu att det funkar bra att ha honom med på jobbet eller hemma när man jobbar. I fredags när fritids var stängt följde han med Bo till jobbet. Med Klara är det väl inte riktigt så. Om jag skulle ta med henne till jobbet tror jag inte att jag skulle få så mycket gjort. Hemma kan det gå halvbra, men man kan ju inte räkna med att jobba koncentrerat. Idag är en sån dag. Dagis är stängt, och Klara och jag är hemma. Viggo har vi lämnat på fritids. Jag har fått en del jobb gjort medan Klara har ritat och klippt och tittat på film en stund. Men framför allt har jag sorterat saker. Det går bra att göra samtidigt som man pratar med Klara, och det gör inget om man blir avbruten hela tiden. Det känns verkligen skönt att organisera och slänga saker. Jag slänger massor. Det känns som det blir lättare att andas.

Nu ska jag fixa lunch åt oss, och sen ska vi cykla ner på stan och gå och klippa oss på Hårmakarna. Vad otroligt skönt det ska bli att klippa mig. Nu hade det gått för lång tid sen sist.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Så är det verkligen! Rensa är det bästa! Mitt nya nu är att ge tillbaka massa grejjer till Johan, som stereon, skrivaren och strykjärnet :-) Då blir det mycket plats över hemma hos mig.

    Comment by Helene — 2008-08-18 15:50 #

  2. Jag håller med. Man mår alltid bra av att rensa ut saker. Nackdelen med att rensa ofta är att man sällan kan göra någon sådan där rejäl utrensning som man mår extra bra av…

    Comment by Kamilla — 2008-08-18 20:37 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^