Jag undviker helst bollar som flyger i luften

15 augusti 2008 14:58 | Allmänt | 3 kommentarer

Nyss i fikarummet på jobbet.

Jag: Hur står det till?
Kjell-Ove: Med tennisen?
Jag: Nä, med dig så klart. Jag bryr mig väl inte om nån jävla tennis.

Kan inte folk fatta det? Människor är intressanta. Bollar är helt ointressanta vad mig anbelangar.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Vad du svär. Börjar OS tära på dig?

  Comment by Mattis — 2008-08-15 19:12 #

 2. Det OSar berättigat om svärordet i det här inlägget.

  Comment by Enn Kokk — 2008-08-15 19:44 #

 3. Jag svär när det är berättigat. Någon i fikarummet (inte K-O) skrattade åt mitt ointresse för tennisen, och han brukar göra sig lustig på min bekostnad över mitt ointresse och min okunskap om sport. Det gillar inte jag. Jag brukar inte göra mig lustig över andras okunskap om formgivning eller musik till exempel.

  Och märk att jag inte har tjatat och klagat här på bloggen över varken fotbollen tidigare i somras eller OS nu. Andra får gärna glädjas över sina intressen om de vill. OS är inget större bekymmer för mig. Det går mig ganska obemärkt förbi.

  Själv går jag igång på till exempel snygg formgivning, bra musik och mänskliga möten.

  Comment by Kerstin — 2008-08-16 9:28 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^