Fnittriga barn mitt i natten

28 januari 2006 19:13 | Allmänt | Inga kommentarer

Två nätter i rad har jag varit vaken mellan ungefär tre och fem. Natten till fredag vaknade båda barnen samtidigt vid tre. Jag försökte väcka Bo, för att vi skulle ta varsit barn, men han sov extremt tungt. Det är väl ingen hemlighet att Bo kan ha otroligt svårt att vakna, men jag måste säga att det oftast går bra att väcka honom nuförtiden mitt i natten eller på morgonen. Inte denna natt dock. Alltså tog jag med Klara och hjälpte Viggo på toa, och sedan kröp vi ned alla tre i hans säng. Problemet med när de vaknar samtidigt på natten är att de blir så glada av varandra, och ligger och fnittrar och vill inte alls somna. Efter ett tag frågade jag därför Viggo om han kunde somna om själv, och gick till stora sängen och lade mig med Klara. Men efter några minuter kom Viggo tassande, så han fick lägga sig på andra sidan om mig, och han somnade om. Vid femtiden somnade äntligen Klara, och jag somnade om.

I natt vaknade Klara vid tre igen, och ville inte somna om. Efter ett tag vaknade Viggo också. Jag väckte Bo, så han fick vara med Klara, och så gick jag till Viggo. Han somnade om ganska snabbt, och jag gick tillbaka och försökte söva Klara. Men klockan var nog fem den här natten också, när vi äntligen somnade om. Jag hoppas att det här inte blir en vana.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^