På bio med Viggo

28 januari 2006 19:25 | Allmänt | 2 kommentarer

I eftermiddags var jag och Viggo på bio på Filmstaden. Det var hans första biobesök. På teater har han varit ett par gånger med sin mormor och morfar, men aldrig bio. Vi såg Pettson och Findus Tomtemaskinen. Viggo är ju äntligen helt blöjfri på dagarna nu, men han vill inte gå på toa om vi är någon annanstans, där det inte finns liten toasits. Jag försökte få honom att kissa på Filmstaden innan vi skulle gå in i salongen, men han tyckte det var läskigt, så det blev det inget av med. Men han klarade sig faktiskt ända tills vi kom hem, och han kunde gå på toa hemma.

Viggo tyckte förstås att det var kul att gå på bio, och spännande att titta på hålet i väggen där filmen kom ut. På slutet av filmen hade han dock svårt att sitta still, och höll på att geja med sitsen, kolla på de som satt framför och bakom, och så där. Själv somnade jag nog till litet på slutet. Jag var ju rätt trött efter två nätter med dåligt med sömn.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Ja det sätter sina spår med sömnen… Hoppas det går bättre i natt!

  Comment by Helene — 2006-01-28 21:34 #

 2. Så har Viggo alltså blivit bekant med både teater och bio. Ett tips:

  4 februari-12 mars visar Bror Hjorts Hus utställningen John Bauers sagovärld. Lördagen den 4 februari är det vernissage, men övriga lördagar klockan 13.00 är det familjevisning med sagoläsning.

  Söndagen den 19 februari är det familjevisning klockan 12.30. Mellan 13.00 och 16.00 är det sagoskulpturverkstad, vilket kostar 30 kronor extra per person. Klockan 16.00 läser Anita Dahl, tidigare vid Uppsala stadsteater, sagor ur Bland tomtar och troll.

  I samband med kulturfrukosten den 24 januari på Bror Hjorts Hus såg jag förresten utställningen Konstnärerna kring sjön Racken. (Racken ligger i Värmland, och konstnärerna i fråga var Björn Ahlgrensson, Christian Eriksson, Bror Lindh, Maja Fjaestad, Gustaf Fjaestad och Fritz Lindström.) Kerstin, som liksom jag mer uppskattar att titta på vintern än vara i den, skulle ha haft stort utbyte av Gustaf Fjaestads vinterlandskap – men nu är, vad jag vet, den utställningen över.

  Comment by Enn Kokk — 2006-01-30 15:51 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^