Dagens kopp: Marimekkomuggarna

1 augusti 2008 0:53 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

dsc03314.jpg

Jo, i Helsingfors passade jag på att köpa de här fyra muggarna utan öra, som jag suktat efter ganska länge. På etiketten som satt under kallades de lattemuggar, och jag förstår varför. Till och med för mig som har ganska värmetåliga fingrar blir muggarna för heta med bara hett te i. Som tur är dricker jag ju mitt te med en rejäl skvätt mjölk i, så det går bra. Jag tycker mycket om dem. De är enkla, stilrena och moderna. Barnen har testat att dricka kall oboy ur dem, och det gick också fint.

Alla har dekorer som från början är tygmönster från Marimekko.

Prickmönstret heter Fokus och är ritat av Anna Danielsson.

Människorna i stadsmiljö heter Hetkiä/Moments och är ritad av Maija Louekari.

Björkmuggen heter Kaiku och är också ritad av Maija Louekari.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^