Frid och ro

31 juli 2008 13:48 | Allmänt, Huset | 2 kommentarer

Nyss lekte barnen orkester spelande på kastruller. Man kan bli galen för mindre. Nu har de övergått till andra lekar. Skönt.

Jag funderar över snygg och funktionell förvaring för hallen, för alla miljoner galonkläder som svämmar över och alla mina skor… Vi har en ganska liten hall. Jag vill måla vitt där också och bygga den perfekta hallinredningen. Och tänk vilken fröjd och glädje det blir för barnen; de kommer alltid, alltid hänga upp alla kläder så fint, så fint. Eller hur?

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hmmm. Jag har nog nästan den perfekta hallinredningen (fattas upphäng för sparkcyklar) Men den är utsatt för konstant sabbotage… inte ens jag själv gör rätt GAAAHHH!!!

    Comment by Anna — 2008-07-31 18:52 #

  2. Fast vi har helt olika mått i hallen, syster. Djupet är bara 30 cm från dörren till väggen med hatthyllan, och dessutom är det ett element på den väggen. På andra sidan om dörren är det bara 1 cm. Sparkcyklarna får faktiskt bo i trädgården. De får inte komma innanför dörren. Och så vill jag helst att det inte ska se så mycket och rörigt ut. Jag mår faktiskt dåligt då.

    Comment by Kerstin — 2008-07-31 19:23 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^