Litet matt

6 februari 2006 19:36 | Allmänt | 1 kommentar
I morse skulle bo lämna in bilen på service, så jag stannade hemma med barnen tills han kom tillbaka. åkte med 8.40-tåget, men det var försenat. Klockan 10.00 skulle jag vara i datasalen på utbildning i Baltzar, kansliets nya elektroniska fakturahanteringssystem. Jag kom fem minuter sent. Ganska snart började jag känna mig matt, illamående och fick frossa. Jag härdade ut tills kursen var över vid 12, men jag var väl inte helt fokuserad. Sedan tog jag mina grejer och åkte hem. Jag vet inte om det är magsjuka eller matförgiftning. Jag har bara kräkts en gång, och sedan kändes det mycket bättre, men jag har varit frusen och hängig och legat under täcket större delen av eftermiddan. Nu på kvällen har jag vågat äta några skedar pyttipanna och ett äpple. Nu känner jag mig mycket piggare. Hoppas att det inte blir mer än så här, och att ingen annan i familjen blir sjuk, för jag har foldertexter som måste vara klara i slutet av veckan.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. […] Som Kerstin skrev, så har bilen varit inne på service. Förutom grundservice, så bytte de en temperaturgivare som ibland gav fel värden och något med bromsarna. Jag har hört ljud från dem och i bilens dator stod det att de kärvade, så det var lika bra att fixa det. De lagade också något med spolarslangen till bakrutan. Jag hoppas att det här håller bilens värde uppe. Det är om några dagar precis fyra år sedan vi köpte den och om ett år har vi betalt den. […]

    Pingback by B(l)o G Strömberg » Bilreparation — 2006-02-20 8:39 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^