Fina barnen

6 februari 2006 19:41 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Nu när jag jobbar blir det inte lika mycket bilder i bloggen, men här kommer ett helt gäng.

Klara framåt

PoP-kläder

Klara leker

DatorKlara
Busklara pillar på mammas dator.

BakochframViggo
Bakochframviggo. Viggo hade tagit på sig jeansen bakochfram efter ett toabesök.

Rysk
Alldeles rysk.

Närblid Klara

Tvättmaskinen
Klara tycker att tvättmaskinen är väldigt spännande.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. […] Igår var jag och Viggo på stan tillsammans. Vi köpte nya gummistövlar åt honom. Det blev ett par röda Tretorn. Naturligtvis fanns en massa stövlar med actionhjältar och flames (nej, nej, det heter inte eldflammor på barnkläder), men av sämre kvalitet. Och jag vill ju att Viggo ska ha rejäla stövlar som han inte halkar i om han går på en regnblöt stenhäll i skogen. Som tur är började han inte tjata om Spindelmannenstövlar. Jag visade de röda och de blå Tretorn, och han valde de röda. Vi tittade även på sandaler. Förrförra sommaren hade han ett par som han inte kunde ha utan strumpor i, för annars fick han skavsår på hälen. Därför kollar jag jättenoga hur de ser ut inuti. Naturligtvis fanns inga som både funkade, var snygga och fanns i rätt storlek. Och de flesta var antingen med flames och monster eller glittriga. Jag vill ha neutrala skor som passar oavsett vad man har i övrigt. Bruna, svarta, beige, röda eller blå. Viggo plockade åt sig ett par rosa. Dem tyckte han om. Jag har ju inget emot att sätta rosa kläder på pojkar, det är till exempel rosa på Viggos tröja med landskap på. Men på skor vill jag ha mer neutralt så att det kan matcha vad som helst. Annorlunda färger kan man ha på kläderna istället. Kanske fånigt. Och så köpte vi gröna galonbyxor på H&M. Alla galonkläder är alltid röda eller blå, så alla barn på dagis ser exakt likadana ut. Nu fick han annorlunda, och grönt är ju fint. Innan vi åkte hem åt vi varsin glass. Viggo valde en Ahlgrens bilar-glass, och jag en Solero. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Fräknar på min axel — 2006-05-07 12:16 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^