Födelsedagar och pyssel i helgen

7 februari 2006 7:11 | Allmänt, Pyssel och hantverk | 1 kommentar

Jag hann ju inte blogga något i helgen, för det var fullt upp av annat. Bland annat gjorde jag två halsband till två jättebra tjejer som fyllde år i helgen. I lördags fyllde Lisa år, och vi var där och åt supergoda semlor. Sist vi var där höll de på att måla, och hade inte flyttat in ännu. Då hade de målat hallen i en orange/aprikos färg, som påminde om färgen som en gång i tiden var på Mumrik. Inte så lyckat. Så de målade om till en röd färg istället. Mycket bättre. Det var massor av folk där, både släktingar och kompisar. Helene på jobbet var där, och hade med sig sina barn Otilia och Noah. Kul att få träffa dem, eftersom Helene och jag ofta utbyter erfarenheter och tips om småbarnslivet. Och det blir ju mycket roligare när man är någonstans med barnen och det finns en annan barnfamilj där. Synd bara att jag inte träffade Mikkis. Lisa sa att hon skulle komma, och vi väntade och väntade, men till slut var vi tvungna att åka hem.

I söndags fyllde Maria L år. Jag skickade ett halsband åt henne också. Nu har hon också börjat jobba efter föräldraledigheten, så snart får jag luncha med henne.

Annars hann jag med att baka semlor och plantera om sticklingar som jag köpte på Weibulls i fredags. Jag var där för att hämta frökatalog, och så var hela butiken fylld av minikrukor med sticklingar. Det var som att komma in i en butik med lösviktsgodis. Man ville bara plocka och plocka. Det blev väl tio plantor tror jag, men fyra tog jag med till jobbet.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Det var väldans trevligt i lördags. Bra semmelrecept mottages tacksamt!

    Comment by Helene — 2006-02-07 18:25 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^