Bio på Tennispalatset

25 juli 2008 21:08 | Allmänt | Inga kommentarer

Helsingfors dag 1

Vi var rätt trötta på kvällen eftersom vi hade gått upp tidigt och åkt till Arlanda. Vi bestämde oss i alla fall för att gå på sena föreställningen av Prins Caspian på Tennispalatset, lagom att göra när man är trött, och roligt att gå på bio i andra länder tycker jag. Sena föreställningen var verkligen sen, kvart i tio började filmen. Så sena föreställningar är inte så vanligt i Sverige. Tyvärr var jag litet för trött, jag somnade rätt snabbt, och varje gång jag vaknade var det en stridsscen. Jag tycker ju mycket om Narniaböckerna, och gillade första filmen, även om jag vet att många inte gjorde det. Jag kan inte riktigt uttala mig om den här eftersom jag sov bort den. Magda och Bo gav den en trea, Dante en etta… Om ni undrar över bio i Finland är den inte dubbad, men textad på både finska och svenska. Finska överst.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^