Pulkaåkning

12 februari 2006 19:52 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Idag var jag och Viggo och åkte pulka i parken i Bärby Hage. Jag ser hela världen, sa Viggo när han var på toppen av den lilla kullen. Nåja. Man såg betydligt mer av världen från Viggos fönster när vi bodde i lägenheten.

Pulkaåkning

Jag försökte ta kort på oss när vi satt i pulkan tillsammans.

Viggo i pulkan

2 kommentarer

 1. Det var ju bra att Viggo blev glad igen.

  Han blev ju ledsen, när han skulle gå från morfar och mormor. På den korta stunden här hade han hunnit leka med några av sina besöksleksaker, tittat på DVD-film i morfars dator, fått två böcker lästa för sig av mormor, som också bjöd på lussekatt och Pommac, och tittat på en massa saker i vår lägenhet, som han ju vid det här laget känner väl.

  En rolig detalj: Inne i mitt arbetsrum brukar Viggo alltid titta på det inramade färgfotot från Ragges och Gunnels sommarställe i Sjöändan i Värmland, det där du, Bo och jag sitter tillsammans och jag har en liten Viggo i min famn. Den här gången tolkade han bilden till att det var Klara jag hade i famnen. Jag förklarade, att det här var Viggo, när han var en liten liten pojke – nu var han ju en stor pojke!

  Comment by Enn Kokk — 2006-02-13 12:14 #

 2. När du var hos oss med Viggo, berättade du, att du hade läst min julklappsbok till Klara, ”Bom Bom Småbarnens bok” (Rabén & Sjögren, red Birgitta Westin, 2005), för henne och Viggo; bland annat hade du med framgång läst ”Jag ringer efter pizza”.

  Den nämns särskilt i Margareta Sörensons mycket entusiastiska recension i dagens Expressen. Recensionen slutar: ”En klassiker för de minsta tar plats. Bom bom!”

  Meddelas bland annat som ett tips till andra småbarnsföräldrar och till andra mor- och farföräldrar som läser din blogg.

  Comment by Enn Kokk — 2006-02-13 17:21 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^