Klara och morfar läser Pippi

20 juli 2008 10:01 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

När vi till slut skulle åka hem till Uppsala och lämna kvar barnen för en vecka höll min pappa på att läsa Pippi för Klara, så hon var mest intresserad av det. Viggo däremot skulle kramas en gång för varje dag vi är borta och vinka vid grinden. De kommer att ha det toppen med mormor och morfar i Öregrund. Det vet jag, för jag har varit där hela somrarna när jag var barn.

dsc03050.jpg

1 kommentar

  1. Vi har det jättebra här i Öregrund. Barnen har ätit otroliga mängder köttbullar, som jag serverade till lunch. Medan de var på skogsutflykt med mormor, var jag på Konsum och bunkrade upp.

    I natt vaknade Klara en gång och grät efter mamma och pappa, men sen fick hon välling och kröp ner hos Viggo och somnade om. Båda sov länge, och det har varit idel sol ända sen i morse.

    Comment by Enn Kokk — 2008-07-20 13:11 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^