Knappologi

20 juli 2008 0:00 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Jag måste bekänna en sak. Jag är väldigt svag för knappar.

Redan som liten älskade jag att titta på knapparna som låg i rören i sybehörsaffären på Torbjörns torg, eller att sortera mammas knappsamling bland sygrejerna hemma. Man kan sortera dem efter färg eller storlek eller kanske efter hur många hål de har… Ja, jag är väl en knappolog. Nuförtiden har jag mina knappar sorterade efter färg i olika små askar. Det är mest rationellt.

När jag hittade de här på en gårdsloppis var jag tvungen att slå till. Jag vet inte vad jag ska ha dem till, men fina är de fastsydda på sina kartor av kartong. Men jag har vissa idéer.

dsc02950.jpg

dsc02951.jpg

dsc02952.jpg

dsc02953.jpg

dsc02954.jpg

dsc02955.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hej hej!
    Ser att inlägget är gammalt, men tänkte ändå att jag ville lämna en kommentar. Har du nog med knappar annars har jag så det räcker och blir över av gamla knappar uppsydda på pappersark. Svarta, brna, grå…kan skicka bilder om du vill ha. De knappar jag sparat har jag samlat i olika lådor beroende på färg och storlek…så vi är väl två knappologer då!!
    Mvh Mia

    Comment by Mia — 2009-04-29 22:16 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^