Som Piff och Puff på julafton

18 juli 2008 16:46 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Ni vet den där filmen med Piff och Puff på julafton, när de gömmer sig i julgranen och när de speglar sig i julgranskulorna. Exakt den effekten blir det med passpolisens kamera. Haha. Jag ser helt uppsvullen ut. Men nu har jag ett giltigt pass i alla fall. Och jag ser inte lika rund ut i ansiktet som jag gör på mitt id-kort, som jag fixade i höstas när jag vägde 20 kg mer. Där ser jag faktiskt ut som jag ÄR en julgranskula. Om jag skulle skärpa mig och ta körkort skulle jag bli av med fula id-kortet.

dsc02876.jpg

3 kommentarer

  1. För min del var jag tvungen att skaffa ett nytt ID-kort, vilket jag gjorde hos polisen. Där blev jag också fotograferad, mot mina protester utan glasögon. Med påföljden att jag inte ser ut som jag, vilket yterligare förstärks av ett groteskt fotoperspektiv. Vad ska de här nya ID-korten visa egentligen?

    Comment by Enn Kokk — 2008-07-18 18:31 #

  2. Ja, det måste vara julgranskula! Och glasögonbrist! Jag har inte riktigt känt igen mig på ID-kortet men inte fattat varför. Och nu har två kokkar kommit med varsin ingrediens till förklaringen!

    Comment by Mikkis — 2008-07-18 22:49 #

  3. ALLA jag har sett på sådana nya passbilder ser helt fel ut. Min pappa ser ut som nidbilden av en arabisk terrorist, och Nicklas ser också galen ut. Själv reser jag fortfarande med mitt gamla pass och ser lite mer normal ut.

    Comment by Lydia — 2008-07-19 17:28 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^