Morgonbestyr

11 juli 2008 9:35 | Allmänt, Bilder, Förpackat | 1 kommentar

Den här morgonen. I köket vaknar jag till liv. Lyssnar på P1, dricker te och äter smörgås med lättrökt brisling. Lättrökt brisling i finaste tomatsås. Jag vet inte vad brisling är, men gott är det. Enligt burken är det skarpsill. Googlar skarpsill, för jag har inte så bra koll på det heller. Hajjar såklart att det är en sillsort, men jag har ingen koll på sill. Öregrund är inte silland, det är strömmingland. Eller hav snarare. Men nu vet vi. Så bra.

dsc02694.jpg

Klara har gjort mig sällskap i köket och suttit och klippt länge. Det kan man göra länge om man är tre år, bara för klippandets skull. Och så har hon med viss möda satt på Björne-nallen sina sandaler.

Idag ska jag baka massor av gott och energirikt inför Mattis och Karins flytt imorgon. Jag har lovat att ta med fikabröd. Och att bära flyttkartonger såklart.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Skarpsill är nog den allra vassaste sillen.

    Comment by Hatti — 2008-07-11 15:53 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^