Nöjd

7 juli 2008 22:54 | Allmänt, Huset, Tittar på | 5 kommentarer

Ikväll blev jag klar med tredje strykningen av väggarna, så snart är vardagsrummet beboeligt igen. Det känns härligt med vitt, vitt, vitt. Imorgon får Bo åka och köpa nya golvlister. Plastlisterna åker på soptippen.

Förresten har jag fått träningsvärk på baksidan av lår och vader, så att måla ger uppenbarligen träning.

Jag är grymt nöjd med att jag tre dagar in på semestern har fixat klart en sån grej som jag gått och längtat efter att göra sedan vi flyttade in för tre år sedan. Men då var Klara bara några månader gammal, och det fick räcka att jag målade om de tre sovrummen. Jag känner mig så driftig.

Nu ska jag nog fixa te och leta reda på nån film att titta på. Såg förresten att TV1000 visar My Beautiful Laundrette, Stephen Frears film från 1985 med bland annat Daniel Day-Lewis. Åh, nu blir jag nostalgisk. Jag älskade den i gymnasiet. Men inte har vi TV1000. Det får bli nåt annat.

5 kommentarer

  1. Så jätteduktog du har varit! Det såg fint ut på bilderna från igår -och så som jag kan föreställa mig. Hoppas du nu kan få koppla av och ha semester! Kram!

    Comment by Birgitta Dahl — 2008-07-07 23:01 #

  2. Vita väggar är vackert och det blir så ljus och fint. Du har verkligen varit duktig som hunnit med allt. Hoppas ni får en bra semester allihopa. Vi hade en sån fin vecka tillsammans med Bo och barnen. Det blev så tyst och tomt när de reste. Idag har jag köpt ramar till de fina korten vi fick och ställt dem så att vi ser Viggo och Klara varje gång vi sitter i vardagsrummet.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-07-07 23:08 #

  3. Jag storstädar just frysen för att kunna börja skörda kryddor, grönsaker och bär. Kryddlandet är i sitt esse och de röda och vita vinbären håller på att mogna, liksom krusbären.

    Comment by Birgitta Dahl — 2008-07-08 15:12 #

  4. Vad duktig du har varit!

    Jag målade barnens rum förra sommaren och fick både träningsvärk och en massa klarhet och ideer.

    Comment by Helene — 2008-07-09 12:28 #

  5. Jo, man tänker alltid så bra när man jobbar praktiskt. Det kan vara måla, städa, gräva, baka eller rensa ogräs. Om man har tur kan man hitta lösningar på både jobbet, världen och livet. Och ibland gör man det inte. Annars vore väl alla problem på alla plan lösta vid det här laget.

    Comment by Kerstin — 2008-07-10 23:42 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^