Motivation

27 juni 2008 7:19 | Allmänt | 2 kommentarer

Klara och Viggo fick varsin sparkcykel igår. Klockan är kvart över sju på morgonen och Klara är redan ute och sparkar på sin sparkcykel. Det gick väldigt fort att klä på sig och komma ut kan man säga.

2 kommentarer

  1. Åkte de sparkcykel till dagis också? Hur funkar det på trafikerade gator?

    De får gärna ta med sparkcyklarna hit när de ska vara hos oss i sommar – vi har ju cykelbana utanför grinden. Men för att komma till Sunnanöbadet behöver väl Viggo sin vanliga cykel? Dessutom saknar den starkt trafikerade vägen dit trottoarer.

    Comment by Enn Kokk — 2008-06-27 11:18 #

  2. Nej, de får inte åka sparkcykel till dagis. Men gissa om Klara tjatar om det? Sparkcyklarna är med till Sollefteå nu, och de får komma med till Öregrund senare. Vägen till Sunnanö är för farlig för Viggo att cykla. Vi får diskutera hur vi ska göra.

    Comment by Kerstin — 2008-06-28 21:14 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^