Gröna blad

23 juni 2008 18:03 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 1 kommentar

Nu börjar det komma upp ordentligt i köksträdgården. Plocksallad, asiatisk kål och ruccola. Den asiatiska kålen av blandade sorter i mitten är redan klar att skörda; den ska ätas späd. Otroligt god i sallader.

dsc02375.jpg

1 kommentar

  1. Salladssorterna ser läckra ut. Jag har satt några plantor asiatisk kål i växthuset som jag först dragit upp inomhus. Men jag vet inte hur jag använder den. Min ser ut ungefär som mangold – både i utseende och storlek på bladen. Liknar de blanka bladen strax till höger om mitten på bilden. Ska testa den i sallad som du skriver. Har även 2 sorters ruccola i växthuset som har varit jättefin, men nu börjar bli lite förväxt. Utomhussådden är knappt synlig ännu – som knappnålshuvuden ungefär.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-06-23 20:10 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^