Resa med lätt bagage

18 juni 2008 7:42 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

För en gångs skull hade jag inte med datorn till Stockholm igår. Inte heller en massa papper att läsa på tåget. Bara handväskan med några hopvikta arbetspapper som jag verkligen behövde. Vi hade heldag inne i stan med kommunikationsenheten. På förmiddagen var vi på Moderna museet och Arkitekturmuseum, där vi också åt lunch. På eftermiddagen satte vi oss på Sturekatten och var strategiska.

Lunch på museet
dsc02217.jpg

Utsikten
dsc02214.jpg

Museibutiker är alltid roliga. Här fanns otroligt snygga besticken Focus de luxe i nytillverkning, som jag försökte övertyga Anton att köpa.
dsc02218.jpg

Fika på Sturekatten
dsc02220.jpg

Vid bordet bakom Lydia satt innan detta två riktiga östermalmstanter med hatt. De pratade om de kungliga och att köpa hummer. Väldigt, väldigt underhållande att tjuvlyssna på faktiskt. Ett citat: Det var guds tur att jag beställde hem hummer.
dsc02223.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Håller med om att besticken är snygga. Jag har såsskeden och dessertbesticken i den modellen samt matbesticken i helt rostfritt. Inköpta för stipendium från Socianlinstitutet 1964. (Det fanns inte att få tag på enhetligt, därför blev det olika.)
    Ni ser ut att ha haft en bra dag i stan.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-06-18 13:50 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^