Rickie Lee Jones

16 juni 2008 1:30 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

Min storasyster har lärt mig ett och annat. Som storasystrar plägar har hon mycket hon vill lära en och påpeka hur det är. Och hon har förmedlat en hel del matnyttigt. Annat är bara trams, och jag tänker Ja ja, tralalalala, och stänger av, absorberar inte. Jag tänker som jag vill. För så gör lillasystrar.

Anna tror nog att det viktigaste som hon lärt mig är att man inte ska äta pizza med kniv och gaffel, utan klippa med sax. Och det är ett väldigt praktiskt knep. Men något som nog har påverkat mig väldigt mycket är att hon introducerade mig till Rickie Lee Jones när jag gick i gymnasiet. Annars har vi rätt olika musiksmak, men Rickie Lee Jones har varit viktig för mig, och jag vet att hon varit det för Anna också.

Den första låten jag lyssnade på var så klart Chuck E´s in love. Kolla in en ung Dutchess of Coolsville 1979.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Tror du bara tt det är lillasystrar som gör. Hi hi hi syrran. Men det är bra att ha en syrra som är sin egen. Och det är ju för att jag är så himla lydig (ibland) som jag tror att klipperiet är – inte det bästa utan – det enda jag lärt dig…. För det är ju du som hävdat det.

    Rickie är verkligen är jag verkligen glad att få stoltsera med att ha delat med mig av….du hade hittat henne alldelse själv vet du – fast inte just då, kanske.

    Och för att ta en riktig P3 övergång – kolla detta klipp http://youtube.com/watch?v=9t9weYfRN5U och fundera över villka två nyliga inlägg som sammanbinds (den är ju ännu bättre med Rickie själv, men det fanns inte på tuben. Tack för biggaråerna som lenade till en försoven morgon….

    Comment by Anna — 2008-06-16 12:52 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^