Tar igen

2 juni 2008 8:45 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Klara har haft feber sedan i fredags, så idag är jag hemma och vabbar. Jag tycker att det är ganska skönt eftersom jag var borta hela helgen, och inte fick vara ledig och ute i solen. Nu blir det en sån dag idag istället, för Klara är rätt pigg när panodilen verkar. Just nu slappar vi inne, men vi ska nog vara ute i trädgården rätt mycket.

Normalt brukar båda barnen vara hemma när en av dem är sjuk, men idag skulle Viggo på besök till nya skolan inför hösten, så Bo tog honom till dagis. Så här såg stora skolpojken ut i morse. Han var glad och förväntansfull.

dsc01810.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Och vad tyckte stora skolpojken om sin skola?

    Comment by Enn Kokk — 2008-06-02 20:20 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^