Ögonblicksbilder

31 maj 2008 9:25 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu sätter förhandlingarna igång. Jag kan rapportera från gårdagkvällen att vi fick se och höra mycket rolig föreställning med Sven Östberg som vaktmästare i ordenshuset, att vår förbundsordförande var fredagscasual i shorts och att Eva och Pippi nästan började slåss innan vi skulle gå och lägga oss. Idag är vår ordförande mer strikt klädd i slips och kavaj och hälsar oss välkomna med Kära samlingslokalvänner. Den hälsningsfrasen har jag aldrig hört förr.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^