Personaldag på Tollare

28 maj 2008 20:11 | Allmänt | Inga kommentarer

Idag var det personaldag på Tollare hela dagen. Förmiddagen ägnades åt kansliets utvecklingsarbete, arbetet med kriskommunikationsplan, jämställdhet (som jag och Anders höll i) och solidarisk alkoholpolitik.

På eftermiddagen var vi ute och gjorde samarbetsövningar i form av Tollares tillitsbana. Jag och Lydia var rätt skeptiska innan, men det var bra! Å ena sidan kan man säga att IOGT-NTO:s kansli är fullt av organisatörer som är vana att leda. Å andra sidan är det också så att vi har sån koll så vi vet vad övningarna går ut på och att vad som förväntas av oss, så vi ger utrymme och samarbetar rätt bra där.

På vägen från Tollare fick jag sällskap av Kathy, som också skulle äta middag, och vi gick till ett kafé nära Slussen. Sen åkte jag ut till kansliet på Stora Essingen, och nu sitter jag och jobbar och jobbar. Fast just nu tar jag ju en paus och bloggar.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^