Hemma idag också

26 maj 2008 9:15 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu väntar jag på Anders som ska komma hit så vi ska jobba med vårt jämställdhetsarbete på förmiddagen. Det är så bra med en kollega som bor i Uppsala. Efter lunch ska jag till dagis för utvecklingssamtal för Klara. Det blir tre cykelturer till och från dagis idag, och alltså jobba hemma-dag. Än så länge är det molningt ute, men jag hoppas det lättar.

Vad den där extra lediga dagen i fredags gjorde skillnad. Det hann börja kännas som semester. Jag känner verkligen att jag behöver semester, oändlig semester, för jag är så sliten. Inte behöva passa tider, inte stressa över att barnen måste somna i tid så de orkar upp på morgonen, inte stressa för att komma iväg på morgonen.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^