Jord under naglarna

24 maj 2008 19:25 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Inga kommentarer

När det hade slutat regna och torkat upp litet var jag ute i trädgården och tog itu med köksträdgården. Rensade ogräs, vände på jorden och krattade. Viggo hjälpte till att bära bort ogräset till komposten när han inte satt i plommonträdet och pratade med mig. Han är så fint sällskap.

Imorgon ska jag så. Jag har suttit på altanen och planerat. Jag tror förresten att kvällssolen hann bränna mig litet i glipan mellan tröjan och jeansen på ryggen när jag gick böjd över jorden. Nu ska vi äta grillspett på altanen.

dsc01652.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^