Plastjesus fick följa med

21 maj 2008 13:23 | Allmänt, Bilder | 6 kommentarer

Både jag och plastjesus känner oss litet ensamma och övergivna på jobbet när Lydia är på kurs i två dagar. När jag skulle iväg på lunch packade jag därför försiktigt ned plastjesus i min handväska. Tänkte att jag skulle låta honom sitta med vid bordet, men när jag, Felicia och P slog oss ned på uteserveringen på Karin på ön hade jag glömt bort honom.

Nåväl. Hoppas att plastjesus hörde lunchsamtalet i alla fall, för det var underhållande. Och sedan fick han hänga med in på Konsum och proviantera inför sen jobbkväll så jag överlever.

Nu kollar han in coola skivkonvolut medan jag jobbar.

dsc01557.jpg

6 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Du är kompis med en bit plast, Kerstin! Hårt!

  Comment by Hull — 2008-05-21 13:32 #

 2. Ja, han är inte så pratsam den där plastjesus. Det är trist faktiskt. Men du kommer ju snart och muntrar upp livet på Essingen. Jag ser fram emot att du ska komma inrullande på kontorsstolen. Vi får ta ett race runt korridoren nån gång.

  Comment by Kerstin — 2008-05-21 13:36 #

 3. Ja, det ska bli trevligt.
  Är det ett löfte att vi ska köra ett race? :)

  Comment by Hull — 2008-05-21 16:07 #

 4. Alltså, så här. Om vi är kvar och jobbar nån kväll när det inte är massa folk här kan vi köra ett race. Lydia får vara domare. Jag vågar inte köra race mitt på dagen bland alla kollegor. Kanske fegt.

  Comment by Kerstin — 2008-05-21 16:13 #

 5. Hammond på hela två skivor, minsann!

  Comment by Enn Kokk — 2008-05-21 17:07 #

 6. ”En liten stund med Jesus. O hur det jämnar allt”. Som vi sjunger ibland, vi Jesus-tanter. Fast han verkar onekligen mer lätthanterlig än ”the real thing”. Han skulle aldrig hålla sig i handväskan. Låter sig inte stoppas av väggar, har jag läst. Han är faktiskt riktigt störande många gånger. Men ändå bäst. Hoppas ni får tillfälle till race snart. Tänker att du inte alls är feg, men klok. Mycket mer eftertänksam än jag

  Comment by Anna — 2008-05-22 11:46 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^