Ljuvlig rabarberpaj

18 maj 2008 22:12 | Allmänt | 1 kommentar

Nu stundar snart rabarbertider, men jag har frysen full av rabarber sedan tidigare år, så jag gör rabarberpaj litet då och då. Idag till exempel. Och om jag får säga det själv är mitt egenkomponerade recept den godaste rabarberpajen. Inte alls vanlig smulpaj. Det blir helt annorlunda med mandelmassa och ägg i. Mandelmassan passar så fint ihop med rabarbern. Pröva!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag tror dig! Mitt klassiska recept på rabarberpaj är med riven mandelmassa och ev. kanel plus ovanpå maräng. Jättegott!

    Comment by Birgitta Dahl — 2008-05-18 22:16 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^