Pussmaskin

18 maj 2008 22:03 | Allmänt | Inga kommentarer

I eftermiddags när jag städade och bakade rabarberpaj kom Viggo ut till mig i köket och förklarade stolt att han hade uppfunnit en pussmaskin. Med ett leende på läpparna frågade jag hur den funkade, och det visade sig att den inte pussades, men den gjorde ljud som lät som pussar tyckte Viggo.

Tänk vilken grymt bra kille han är, Viggo, och hur fullkomligt lovely han kommer att bli när han växer upp. Den här femåringen tänker inte på dödsmördarmaskiner utan på pussmaskiner. Och om ni undrar var pussmaskinen gjord av pärlor. Pärlor och pussar!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^