Jo, om ni undrar hur jag gjorde

17 maj 2008 9:50 | Allmänt | 4 kommentarer

Jag somnade så klart på soffan när jag tittade på filmen. Men det är ju så skönt att somna i soffan. Och skorna då? Ja, det blev 7,5 cm höga klackar, men jag tog med ett par andra skor med litet lägre klackar, men bara litet. Det regnar och jag hittade inget paraply, men jag tror att det blir en kalasbra dag med kalaspinglorna. Och Viggo och Klara var inte alls arga när jag skulle iväg fast det var lördag. De vinkade glatt i fönstret. När jag cyklade förbi konditori Trianon luktade det underbart av nybakade bullar.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag tror det är en träningssak med klackarna.Jag måste också blir lite modigare och träna. Rätt som det är så har man höga klackar jämt och det är snyggt.

  Comment by Helene — 2008-05-17 12:08 #

 2. Alltså vilken är Trianon? Jag känner igen namnet så väl, men var ligger det?

  Sen undrar jag var ni fikade i stockholm och hur det var. Jag har tänkt efter och har faktiskt en hel del tips på caféer som jag tror du skulle gilla.

  M

  Comment by Hatti — 2008-05-18 9:41 #

 3. Trianon ligger i korsningen Svartbäcksgatan/Gamla Uppsalagatan. Var namnet kommer ifrån skrev jag om för länge sedan.

  Comment by Bo — 2008-05-18 11:25 #

 4. Konditori Trianon är det som ligger i gamla Servus-butikens lokaler, du vet. När det blev konditori var det först en filial till Güntherska hovkonditoriet, för ägaren hade även Günterska inne i stan. Jag har faktiskt aldrig varit inne på Trianon, men cyklar förbi varje dag.

  http://www.konditoritrianon.com/1.html

  Comment by Kerstin — 2008-05-18 12:02 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^