Klädkonversation inför morgondagen

16 maj 2008 22:17 | Allmänt | Inga kommentarer

Om dagen kändes grå idag blir den nog toppen imorgon, oavsett väder. Jag ska på Konstfacks vårutställning med kalaspinglorna Lydia och Felicia, och sedan ska vi på Street och på Dramatens kostymutförsäljning.

Tidigare idag mejlade vi litet om planerna, och bland annat om kläder. Saxat ur mejlen:

Om det snöar i morgon kommer jag att ha en illasittande rosklänning som jag av någon anledning kände att jag ville betala alldeles för mycket pengar för. Detta för att hylla våren som försvann. Förbered er på blomsterprakt.

Hälsar
Felicia

Och bra att du talar om vad du ska ha på dig så vi inte råkar ha samma. Jag tror jag vågar tala för Lydia också när jag säger att det är ingen risk att vi också är blommiga. Däremot finns risk att vi båda är svarta. Och så funderar jag på skor. Det är roligare med höga klackar, men ska man gå mycket är det ju inte så bra. Men jag är nog dum i huvet och tar höga klackar ändå.

Kerstin, som sitter hemma i fåtöljen och jobbar idag

Ja, ni kommer väl knappast se mig i walkingskor a’ la Reebook (ett av mina sko-hatobjekt tillsammans med de mindre förvånande Fopp-tofflorna), men risken finns att jag kommer i sneakers. Vi får se. Skulle vädret tillåta skulle jag dock gärna satsa på kjol, och kanske till och med tyll, bara för att parta till det lite. Den som lever får se!

Lydia

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^