Det blir nog bra

15 maj 2008 9:30 | Allmänt | 2 kommentarer

Gårdagkvällens föräldramöte på Domarringen inför att Viggo börjar förskoleklass till hösten gav tillförsikt. Jag tror att det blir riktigt bra. Träffade personalen som ska ha Viggos klass. En fritidspedagog, och så en äldre förskollärare och en i min ålder. Den sistnämnda gick någon klass under mig i skolan och var också med i SSU, så vi kände igen varann. Det verkar vara toppenpersonal, fina lokaler och maten lagas på skolan. Fritids ligger i samma korridor som klassrummet. Utanför finns en asfaltsskolgård, en skolgård med gräs och buskage och en skog som de får leka en bit in i. 19 barn i klassen, åtta flickor och elva pojkar. Viggos bästis Jakob ska gå i samma klass, och de andra jämnåriga från dagis också.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Det låter som om det skulle bli bra. Roligt för Viggo och Jakob att de får gå i samma klass. Håller tummarna att han ska trivas i skolan. Blir det längre väg till skolan än till nuvarande dagis? Är det långt emellan, när ni ska lämna/hämta från fritids resp. dagis?

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-05-15 10:48 #

  2. Så roligt att läsa om! Var exakt i skolan är det?

    Comment by birgitta dahl — 2008-05-15 20:13 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^