Organisera

14 maj 2008 18:20 | Allmänt | Inga kommentarer

När jag är stressad och inte vet i vilken ände jag ska börja brukar jag organisera saker, men helt andra saker. Eller städa saker. Så har jag fått undan det i alla fall. Till exempel min handväska. Den har jag städat och organiserat idag. Och som om jag inte var nog stressad idag blev jag påmind om att jag skulle på föräldramöte ikväll om Viggos förskoleklass. Det fanns med i min veckoplanering och i min kalender, men jag hade förträngt det idag på dan. Så när jag upptäckte det blev jag stressad och tänkte fel och gick tidigare från jobbet än jag behövde. Bättre det än för sent i alla fall. Hemma kan den där organiserings- och städmanin ta sig underliga uttryck. Alltså inte onödiga grejer i sig, men inte som är viktigast just då. Att sätta igång att metodiskt rengöra alla kryddburkar till exempel. Och står i bokstavsordning gör de ju redan. Hur skulle man annars hitta? Jag tror att det handlar om att det har en lugnande effekt på mig. Jag samlar fokus och kan ta itu sedan.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^