Porslin är alltid trevligast

14 maj 2008 12:20 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Bra att Delikatessingen har skärpt sig.

DSC01389.JPG

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Tja, skärpt oss, kanske inte är rätta ordet, tyvärr… Det är ju så mycket trevligare med porslin. Men sanningen är att vi inte FÅR servera på porslin :-( Och så är det dessvärre med väldigt många, många kaféer runt om i stan, även om de flesta inte bryr sig! Varför? Jo, vi har ingen fettavskiljare installerad och får därför inte släppa ut fett i avloppen och har skrivit under att vi enbart serverar på engångsmaterial. Detta är ett krav från Stockholms Vatten. Men nu har ju, som du också säkert tänker, både vi och gästerna tröttnat på energislöseriet med trista papperstallrikar så tills vidare försöker vi torka bort ev. överflöd av fett och diskar vårt fina porslin som förhoppningsvis glädjer våra gäster också. Att införskaffa & installera fettavskiljare skulle kosta upp emot 100 000 kr, och det går inte i dagsläget när jag ännu inte ens går riktig runt med verksamheten. Such is life… Om du undrar hur jag hamnade på din blogg så kom den som träff när jag googlade på Delikatessingen! /En som också heter Kerstin

    Comment by Kerstin — 2008-05-15 14:14 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^