Jag hade kunnat

14 maj 2008 9:00 | Allmänt | Inga kommentarer

Trött, trött var jag igår kväll, och orkade inte blogga. Om jag hade varit piggare hade jag kunnat skriva om det seminarium om Sprit, makt och kön som IOGT-NTO arrangerade igår, eller att jag köpte massa grönsaks- och blomfröer på Weibulls eller vad jag tänkte på i provhytten när jag provade bikinin från Panos (som jag köpte och den var svart så klart) eller att det var absolut av nöden tvunget att stanna på Konsum på vägen hem och köpa en chokladkaka, en tvåhundragrams, men det orkade jag inte skriva om. Men jag återkommer kanske om seminariet och Gudrun och genus. Nu är tåget någonstans mellan Knivsta och Märsta, och jag ska jobba litet.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^