Fuling som saknas

9 maj 2008 9:57 | Allmänt | 1 kommentar

Just nu har jag en hantverkare på mitt rum som lagar min skjutdörr. Det går liksom inte att koncentrera sig på jobbet då. Han hamrar och testar att skjuta dörren fram och tillbaka. Det saknades en skena i nederkant, och det är ju inte så bra. Dörren kan ramla ut helt enkelt. Nyss sa han ”Det var den här fulingen som saknades” om skenan. Och nu ”I mitt jobb är det så här, det som inte litet våld hjälper på, det går inte att lösa”.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ser på Twitter att du lyssnar på Fleetwood Mac. Inte visste jag att du intresserade dig för dem. Jag har större delen av deras skivor – med alla de konstellationer som har spelat under det här namnet.

    Comment by Enn Kokk — 2008-05-09 12:17 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^