Sabotage mot min simning

4 maj 2008 15:29 | Allmänt | 2 kommentarer

Det skulle jag vilja kalla simtävlingen på Fyrishov. I godan ro cyklade jag iväg för att simma, men när jag kom dit visade det sig att man inte fick motionssimma den här helgen på grund av simtävling.

Så tänkte jag när jag cyklade hem igen att jag kanske skulle gå ut i trädgården och jobba litet, klippa ligusterhäcken till exempel. Det skulle kännas skönt att gå lös med elektriska häcksaxen, och bra motion också. Inte då. Nu är det grått och regnar.

Jaja. Jag får väl göra armhävningar och situps istället. I höstas tyckte jag att det var vidrigt att göra fem situps. Nu gör jag 50 varje dag utan vidare.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ja, jag har hört att du blivit värsta hälsofriskusen… Coolt, på nåt sätt. Snart kanske vi kan lira fotboll?

    Comment by Hull — 2008-05-04 17:50 #

  2. Du Anton, fotboll? Skulle inte tro det. Jag är ju rädd för bollar som flyger i luften.

    Comment by Kerstin — 2008-05-07 7:13 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^