Högklackat

26 april 2008 21:24 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Igår var jag så trött och kände mig som en urkramad wettexduk när barnen hade somnat på kvällen. Jag hämtade mitt täcke och kröp ihop i soffan och tänkte titta på Funny Face med Audrey Hepburn från 1957. Men jag somnade väl efter sju minuter eller så. Lika bra det, för då fick jag sova ut. Jag kanske orkar se den senare ikväll istället.

Idag har jag gjort ungefär det här. Hängt med barnen på morgonen och förmiddagen. Jobbat litet. Varit på stan ett par timmar på eftermiddagen. Köpte nya hörlurar till iPoden, för de gamla hade gått sönder. På Macoteket i Uppsala fanns dock inte samma färg som jag hade förut, retrogrön, så det blev svart istället. Träffade på min gamla gymnasieklasskompis Bea som jag inte träffat på flera år. Roligt! Sprang också på Hanna, som jag ska fika med imorgon. Köpte tre par nya skor och en svart trenchcoat som jag är riktigt nöjd med. Har letat länge efter en med rätt snitt och detaljer. Cyklat hem igen och tvättat kläder, plockat undan grejer, plockat med diskmaskinen, ni vet sånt som man gör jämt. Ätit hemmagjorda hamburgare och hemmagjorda chips till middag! Gott.

Och så har Viggo provat mina nya skor länge. Han tyckte att de var snygga och coola, men att de gärna hade fått var ännu högre. Högre? Båda paren han provade har ungefär 7,5 cm höga klackar. Jag tycker att det är högt. Tyvärr har jag ingen bild från när han gick omkring i dem, men så här ser de ut.

dsc00957.jpg

dsc00959.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^