Man kan tänka

25 april 2008 7:30 | Allmänt | Inga kommentarer

att om man dricker massor av te hela kvällen och sitter och jobbar halva natten, låt säga till halv tre, så är det inte så lätt att somna sedan. Man kan också tänka att man blir ganska kissnödig av allt te. Man kan tänka att man tar sovmorgon en halvtimme till halv sju, men så blir det inte, för Viggo vaknar klockan sex i alla fall. Man kan tänka att det är dumt att cykelkedjan hoppar av, men bra att man hinner med tåget i alla fall. På detta och annat kan man tänka en fredagmorgon som denna.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^