Lever vidare

22 april 2008 12:54 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

dsc00738.jpg

Min farbror Stor-Matti som dog i höstas hade en stor samling hibiskusar, många stora som träd. Jag tog hand om en som jag beskar hårt. Inte har jag plats för några träd på golvet inomhus. Jag var litet rädd att den skulle dö, men se så fin den har blivit. Och hibiskusen påminner mig om Stor-Matti på ett fint sätt. Jag blir glad för att den lever vidare hos mig även om jag är ledsen för att han inte finns längre.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^