Lika bra

22 april 2008 12:42 | Allmänt, Trädgård | Inga kommentarer

På jobbet är det så rörigt med ombyggnationen och stora flyttcirkusen, så det är ändå lika bra att jag jobbar hemma idag och imorgon när jag både måste lämna och hämta på dagis. Och jag behöver inte byta rum, så jag ska inte packa och flytta något.

I trädgården här utanför fönstret skiner solen och fåglarna kvittrar. Scilla och snödroppar blommar, och narcisser och tulpaner har svällande blomknoppar. En humla såg jag som surrade nyss. Humlor är fina. Jag ska cykla iväg ner på stan och gå ett par ärenden så småningom, bland annat klacka om nyköpta skor.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^