Lunch med Ullie

16 april 2008 12:00 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Vi sitter på Joel’s.

DSC00701.JPG

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. hej Kerstin.

    Jag såg dig på stan idag och tänkte hälsa, men jag hann inte hälsa. Så jag tänkte att jag göra det nu. Hej, hoppas att du mår bra. Du såg bra ut på stan, snygg alltså. Mer än vanligt. Ta hand om dig och så träffas vi snar toch fikar och skvallrar och pysslar, eller så struntar vi i det och fikar och skvallrar. Vi får bjuda in de andra och ta tag i detta.

    Stora kramar

    Comment by Fia — 2008-04-16 18:32 #

  2. Darling-Fia! Synd att jag missade dig. Jag gick väl i mina egna tankar. Visst är det hög tid att vi träffas! Jag och Ullie sa exakt samma sak idag på lunchen. Fika och prata, prata, prata. Det där pyssla får vi se. Jag hör av mig till er på FB. Snygg mer än vanligt? Jo jag tackar jag. Kram kram.

    Comment by Kerstin — 2008-04-16 19:57 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^