Relativt lugn

16 april 2008 8:21 | Allmänt | Inga kommentarer

Idag är det jobba hemma-dag. Familjen är avvinkad och på väg till dagis. Nu är det lugnt och skönt här hemma. Jag dricker te ifred och kommer igång med jobbet. Men lugnet är relativt. Jag har massor att göra, och jag tänker alltid att jag ska hinna massor på mina jobba hemma-dagar. Litet som barnet i visan som räknar upp allt hon ska köpa om hon får en femöring. Just att jag jobbar hemma gör i alla fall att jag inte känner mig lika stressad. Slipper hinna med tåget- och bussenstressen, och får jobba ostört.

Utvilad är jag förresten också. Jag somnade såklart inne hos Viggo när vi läst bok, och när jag vaknade strax före midnatt gick jag och lade mig istället för att sätta mig och jobba. Det var nog bra. Nu har jag sovit så där mycket som man borde.

Senare blir det lunch på stan med Ullie. Bra bra.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^