Efter dagis

15 april 2008 19:45 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

När vi kom ut från dagis sprang Viggo och Klara iväg och plockade blommor. Hela gräsmattan var full av vårlök, och Klara hittade tussilago också.

dsc00690.jpg

dsc00691.jpg

Väl hemma hade Klara somnat i barnsadeln. Hon har slutat sova middag, men det är inte så lätt att hålla sig vaken när man cyklar hem. Hon vaknade inte fast jag tog av henne selen och hjälmen, så jag bar in henne och hon fick ligga på hallgolvet med overallen på och sova medan jag planterade blommor.

dsc00692.jpg

Viggo höll mig sällskap när jag planterade blommorna. Han tyckte att de ljusrosa tusenskönorna var finast.

dsc00697.jpg

Och nu har vi ätit fiskpinnar, men det finns det ingen bild på. Det var en vanlig tisdagseftermiddag i april, det. Jag är trött och ska natta barn. Det finns viss risk att jag somnar.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Naaaw så sött.

    Comment by Bimbo Boy — 2008-04-15 19:54 #

  2. Fina barn, fina vårblommor och fina krukor med vårplantor! Nu är det vår (hos er) här ligger snön fortfarande och det kom mer i helgen som gick. Vårsolen har dock skinit idag – bådar för att våren är på gång även här.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-04-15 23:22 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^