Kardemumma, kanel och vanilj

13 april 2008 11:34 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Så luktar det här hemma. Trevlig doft. Men jag var tvungen att cykla till Konsum och köpa pärlsocker, för det var slut, så bullarna blev litet överjästa och ihopgräddade. Då blir de inte lika snygga. Det stör jag mig på, men inte så mycket.

För övrigt tycker jag att man inte ska snåla med det goda och onyttiga när man bakar bullar. Hellre inte äta så ofta då. För det är ju helt meningslöst att äta bullar som inte är så goda. Jag har 150 gram smör i degen, och snålar inte med smör och socker i fyllningen. Och så har jag både kanel och vaniljsocker i fyllningen, och så kardemumma i degen förstås.

dsc00624.jpg

4 kommentarer

  1. Jag förstår inte hur du blivit så ohyggligt klok??!? När du var liten var du ju rätt besvärlig. Men nu är det bara att erkänna, på vissa saker är du faktiskt bättre än jag. Vad gäller bullar känner jag mig ganska jämlik, och vi har mycket liknande värderingar (fast jag kör ju kardemumma hela tiden, rakt igenom när det gäller bullar). Men pärlsockerbrist är mycket värre än överjäsning vet du… Dom ser goda ut!

    Comment by Anna Kettner — 2008-04-13 12:19 #

  2. Vad sugen jag blir…

    Comment by Åsa — 2008-04-13 15:01 #

  3. Håller med! Jag är egentligen helt ohuslig och kan inte baka, men alla bullar blir goda bara man öser på.

    Comment by Mikkis — 2008-04-13 16:48 #

  4. Bullarna ser jättegoda ut. Håller med dig om att inte snåla när man bakar bullar. Här bjuds det idag på bullar inropade på auktion på DÅM i Timrå igår och insamlignen till inernationella arbetet. De ser dock inte lika goda ut som dina. Bidrog själv med mynta- och äppelgelé.

    Comment by Kristina Strömberg — 2008-04-13 17:56 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^