Jag stänger ute omvärlden

10 april 2008 11:23 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

I korridoren utanför mitt rum borras det för fullt, och mina kollegor i rummen intill spelar musik för att överrösta. Man kan bli tokig för mindre. Tur att jag har min iPod. Jag stänger ute omvärlden och jobbar på. Men nyss försökte jag hjälpa en forskare per telefon. Det var inte så lätt.

dsc00562.jpg

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. va söt du är! Kul att vi ska ses i morgon!

    Comment by Åsa — 2008-04-10 14:03 #

  2. Tack sötnos!

    Comment by Kerstin — 2008-04-10 14:06 #

  3. Håller med om att du är mycket söt, sötaste lillasystern faktisk. Fast ibland väldigt obstinat (med thepåsar tex – man ryyyser) Men jag ville egentligen inte köra med dig ett grand, utan mer klappa lite på dig. För du är söt, men det syns att du har det lite för strävt, med alla o-ljud och ingen thekompis, och lång rääälig text att dra ner hur mår plastJesus förresten?? Har han oxå influensa?

    Comment by Anna Kettner — 2008-04-10 16:55 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^