Jag ska bara

5 april 2008 9:31 | Allmänt | Inga kommentarer

God morgon. Själv har jag varit uppe tidigt och bakat sånt som vi ska ta med till Erik, kaffekakor och kardemummakaka. Håller på att packa för att komma iväg till Mellösa i Sörmland. Det tar alltid längre tid än man tror att komma iväg.

Det gjorde det igår på jobbet också. Jag trodde att jag skulle komma iväg tidigt, men så kom jag på det ena och det andra som behövde fixas för att jag skulle få sinnesfrid till helgen. Satte till och med på datorn en gång till när jag hade stängt av den, för att jag kom på en sak som jag hade glömt. Så kan det vara. Klockan var kvart i fem när jag gick, och det var bara jag och städarna kvar vad jag kunde se.

Men sen gick jag och köpte present till Erik och en Tivoli Radio Model Two och Subwoofer i Classic Walnut till mig själv! Nu står den på plats i stringhyllan i köket. Fantastiskt ljud och utsökt design, och jag kan koppla in iPoden till den också. Vilket tryck i subwoofern. Jag fnittrade lyckligt och förtjust när jag stängde av den i natt och det kom en luftstöt från den i mitt ansikte.

Jaja. Nu ska jag bara göra klart det sista så vi kan komma iväg nån gång. Och hörrni, ni får nog vänta ett par dagar på mera Dagens kopp-kåserier. Hinner inte skriva det nu, men vi kommer ju hem imorgon. Lydia undrade hur många koppar jag kunde ha egentligen. Många. Det finns så många koppar här i livet. Och sen kan man ju tänja litet på det också. Det kanske inte bara blir mina egna koppar.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^