Utsikt från ett fönster

4 april 2008 15:40 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

dsc00397.jpg

dsc00396.jpg

Men så bra. Nu har markiserna åkt upp. Jag kan titta ut, och ni kan få se vad som är min utsikt på jobbet varje dag. Jag tycker om utsikten. Både fina funkishus och en backe med träd. Och så har man koll på vilka som kommer och går. Jag har bra sikt ända upp till sushihaket.

Nu är jag litet fredagstrött, omotiverad att jobba och längtar bort ärligt talat. Nya chefen Johanna och Lydia har redan lämnat byggnaden för länge sen. Och jag ska ut och leta födelsedagspresent till min gamla korridorskompis Erik, som fyller 40 år på måndag. Vi ska åka och hälsa på honom och Fredrik och Linus i deras nya hus i Mellösa över helgen. Ett gammalt missionshus. Magnus, Maria och Helmer ska också dit. Old friends. Det blir trevligt!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Ja och missionshus är fina grejor!

    Comment by Anna K — 2008-04-05 10:39 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^