Pratsjunga

3 april 2008 22:47 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

På senare tid har jag lagt märke till hur Viggo pratsjunger mycket. Han berättar saker, och då sjunger han det. Hittar på allteftersom, och melodierna kommer till på samma sätt. Det är så roligt att lyssna.

Jag minns också det där från min barndom. Särskilt tydligt är ett minne från en bussresa, 811:an ut till Öregrund. Jag står på sätet och sjunger så hela bussen hör; om vad minns jag inte, men att det var hitta på allteftersom. Jag kan tänka mig att jag var så gammal som Viggo är nu.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^