Brummande humlor och annat

1 april 2008 18:27 | Allmänt, Trädgård | Inga kommentarer

Det var verkligen vår i luften när vi cyklade hem från dagis. Vårljud och vårdofter och soligt och varmt. Hemma i trädgården brummade humlor och jag sopade bort gammalt skräp på altanen. Viggo och Klara tumlade omkring vårrusiga i tröja och jeans.

Fiskpinnar var det meningen att vi skulle äta till middag, men jag hade verkligen ingen lust. Det kändes inte vårligt. Efter en titt i kylskåpet blev det ändrade planer. Rester är bra, och kan bli en festmåltid. Plättar och pannkakor till barnen. Till mig avocado, tomat, gurka, en hemmagjord hamburgare och en bit chèvre.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^