Ta ut sig

31 mars 2008 14:22 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

dsc00363.jpg

Allting är relativt. Jag är nog normalt ganska stark. Ingen mesig brud som inte kan ta i liksom. Men efter en veckas influensa gör det mesta mig matt. Som att flytta de stora tunga kompakthyllorna i arkivlokalen till exempel. De är 5 meter långa, 80 cm breda och 215 cm höga. Det ryms ganska mycket i dem, och papper är tungt.

Inte hittade jag vad jag sökte heller. Jag ska nog sitta på min rumpa framför datorn och skriva istället.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^